Garantia Produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Kult Imobiliare Grup SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina service-ului autorizat. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Kult Imobiliare Grup SRL fata de orice client in cazul nelivrarii este valoarea sumei incasate de Kult Imobiliare Grup SRL de la respectivul client.

In cazul in care produsul ajunge la dumneavoastra spart sau deteriorat, va rugam sa nu il acceptati si sa faceti proces verbal cu firma de curierat.

Retururile sunt acceptate doar in cazul in care produsul se returneaza in stare perfecta, fara urme de montaj, in ambalajul original.

Contravaloarea produsului se returneaza de catre Kult Imobiliare Grup SRL in maxim 30 de zile, dupa returnarea produsului si constatarea starii acestuia.